Termeni si Conditii de Utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a utiliza site-ul CabineteDentare.ro.

 

Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

CabineteDentare.ro poate aduce modificari acestor Termeni si Conditii fara o notificare prealabila.

Avem dreptul sa modificam continutul site-ului CabineteDentare.ro fara vreo notificare prealabila.

Informatiile prezentate pe acest site pot fi eronate din motive care nu tin de dorinta noastra. Daca constatati acest lucru va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii de contact.

Daca sunteti medic stomatolog sau reprezentati un Cabinet Stomatologic si solicitati prin intermediul formularului creat in aceste sens, inscrierea gratuita sau nu pe site-ul CabineteDentare.ro sunteti obligati sa furnizati informatii adevarate, complete si actuale despre Cabinetul Stomatologic, asa cum apar ele in formularul de comanda.

De asemenea daca constatati ca informatiile cu privire la cabinetul dumneavoastra sunt eronate, nu mai sunt actuale, va rugam sa ne trimiteti datele corecte prin intermediul paginii de contact.

Daca nu mai doriti sa apareti in baza de date a site-ului CabineteDentare.ro puteti sa solicitati acest lucru.

CONFIDENTIALITATE

CabineteDentare.ro nu va face publice adresele de email ale Cabinetelor Dentare sau ale medicilor stomatologi inscrise in acest site. De asemenea nu va pune la dispozitia tertilor aceste adrese.

Utilizam produsul de publicitate Google AdSense pentru a difuza anunturi ( reclame ) atunci cand accesati site-ul nostru Web. Daca doriti informatii suplimentare despre cum utilizeaza Google datele cand folositi site-ul acesta faceti clic aici.

Doriti mai multi Pacienti?